Merainnebandy

Så funkar det

Föreningar som registrerar sig i pantsystemet tjänar mer på sin pant.

Alla föreningar som registrerar sig i pantsystemet kan lämna in hela säckar med pant mot en schablonersättning på 200 kronor per säck. När ni registrerar föreningen får ni en rabattkod som ger er möjlighet att beställa gratis pantkärl, säckar och klisteretiketter i vår webshop.

När ni har fyllt era säckar, med burkar i en säck och PET i en annan, lämnar ni in dem på ert närmaste inlämningsställe. Inlämningsstället är oftast en vanlig mataffär, men det kan vara bra att kolla var ert närmaste inlämningsställe finns innan ni ansluter er.

Ersättning för skadade och utländska burkar
Registrerade föreningar får ersättning för både skadade och utländska burkar, det går alltså bra att lägga även importerade och skadade burkar i säckarna. Ersättningen för panten betalas ut till ert bank-/plusgiro inom ett par veckor.

Chans att vinna extra pengar
När ni registrerar er i pantsystemet deltar ni automatiskt i Föreningskampen – en panttävling som ger er chans att vinna extra pengar till lagkassan. De 25 lag som pantar mest under året får en extra slant till klubbkassan.  Läs mer om föreningskampen och priserna här!

 

KNAPP

 

 

TOPP 5

Dessa innebandy-föreningar har pantat mest just nu:

 1. Rottne IF Ungdom
  58 550 Burkar & PET
 2. IBK Puma
  17 500 Burkar & PET
 3. Willands IBK Kristianstad
  16 450 Burkar & PET
 4. IBk Hallsta Flickor 05
  16 300 Burkar & PET
 5. Rydboholms SK Innebandysektionen
  16 300 Burkar & PET

Läs mer om att föreningspanta